Spiertestmethode

Vitakinese (spiertestmethode)

Met enige regelmatig komt het voor dat patiënten op onverklaarbare wijze niet of weinig reageren op behandelmethodes, die normaal gesproken zouden horen te werken. Op zo’n moment staan wij, samen met de patiënt voor een raadsel en in de praktijk blijkt dan vaak dat er sprake is van een energiestoring die wordt veroorzaakt vanuit het onderbewustzijn, het gebied waarop we geen vat hebben in ons bewustzijn, maar dat wel degelijk uitwerking heeft op ons dagelijks leven in de vorm van blokkades en klachten.

Dit onderbewustzijn kunnen we bereiken door bijvoorbeeld hypnose, maar ik geef de voorkeur aan de spiertest. Tijdens de door mij uitgevoerde spiertest komt informatie naar boven die, indien juist geïnterpreteerd, precies kan aangeven waardoor de patiënt geblokkeerd is en niet kan herstellen. De spiertest maakt dus duidelijk waar de problemen vandaan komen en kan ook aangeven wat dan wel de aangewezen therapievorm is.

Wie komen er in aanmerking voor een Vita-Kinese spiertest?

· patiënten die niet op behandelingen reageren zoals we verwachten

· kinderen, gehandicapte mensen en zelfs dieren, daar zij niet of moeilijk kunnen verwoorden of duidelijk maken wat ze voelen en ervaren; ook dan kan een spiertest uitkomst bieden

· mensen, die heel bewust bezig zijn met hun groei en ontwikkeling en die hiervoor richtlijnen en aanwijzingen zoeken, komen volledig aan hun trekken door een sessie Vita-Kinese.

· kinderen met (voeding)allergieën kunnen via de Vita-Kinese methode binnen enkele minuten worden getest op waar het kind overgevoelig voor is.

Uiteraard heeft de geteste persoon altijd de vrijheid, met de informatie en de aangegeven therapievorm te doen wat deze wil.

Cursussen

De Workshop Oorkaarsen en lichaamskaarsen, lymfedrainage gezicht bestaat uit 1 dag van 10:00 t/m 15:30 uur en kost €95,-

 

Contact Info

Dag Hammarskjöldlaan 175, 3223 HG Hellevoetsluis

Telefoon: 085-8775149

Email: praktijk.de.vlinder@live.nl

get social

openingstijden

maandag09:00–18:00
dinsdag09:00–18:00
woensdag09:00–18:00
donderdag09:00–18:00
vrijdag09:00–17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
Scroll naar boven